"Теплі кредити" повертаються. ПриватБанк готовий кредитувати ОСББ

Уряд додатково виділив 100 мільйонів на програму енергоефективності. Отже, жителі Вінниччини можуть скористатися “Теплими кредитами” від ПриватБанку, утепливши свої домівки. Доєднатись до програми можна через участь в ОСББ та ЖБК.   

“Нагадаємо, що і ПриватБанк, як  партнер державної програми, пропонує найнижчі серед банків ставки кредитування – до 18%, без додаткових умов і прихованих комісій, - розказала Галина Добровольська, керівник Напрямку МСБ Вінницької філії ПриватБанку. - Компенсується  від 40% суми кредиту, а якщо в складі ОСББ є одержувачі субсидій, таке ОСББ отримує відшкодування до 70% – в залежності від кількості квартир-субсидіантів”.

Як взяти участь у програмі?

Компенсацію можна отримати, лише витративши кошти на чітко визначений перелік матеріалів і робіт, які відповідають критеріям енергоефективності. Для участі у програмі і отримання відшкодування необхідно звернутися до уповноваженого банку, отримавши кредит, надати в банк рахунки-фактури, акти виконаних робіт або інші документи, що підтверджують цільове використання коштів. Якщо позичальник – субсидіант, також треба подати відповідні документи, що підтверджують призначення фізичній особі субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг.

Банк щомісяця формує та подає до Держенергоефективності реєстри позичальників, які мають право на отримання відшкодування. Держенергоефективність далі спрямовує відповідні кошти на банківські рахунки, ці кошти перераховуються позичальникам.



Переглядів: 2620
Поширень: 0

Останні новини