На Вінниччині молодик на краденому авто скоїв ДТП

Поліцейські затримали молодика, який  незаконно заволодів автомобілем «Dewoo Lanos» у 31 - річного жителя Калинівського району та на вкраденій машині потрапив у автопригоду.

4 листопада  до Літинського  відділення поліції звернувся житель с.Черепашинці Калинівського району з заявою про викрадення його машини, припаркованої у дворі гуртожитку в с. Багринівці.

За словами начальника районного відділення поліції Олександра Конєва, правоохоронці  встановили та затримали викрадача автівки. Ним виявився 29-річний житель с.Долинівка Кіровоградської області.

Попередньо встановлено, що потерпілий та зловмисник  напередодні вживали спиртні напої. Будучи напідпитку, чоловік  без дозволу взяв ключі від машини потерпілого та поїхав в невідомому напрямку. Далеко втекти йому не вдалося, не впоравшись з керуванням транспортного засобу, правопорушник в’їхав у паркан приватного будинку.

Затриманий пояснив, що взяв автівку покататися.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння автотранспортом). За такий злочин передбачено покарання   до 5 років позбавлення волі.



Переглядів: 2488
Поширень: 0

Останні новини