Минулої доби на дорогах Вінниччини сталось 4 ДТП, постраждало п'ятеро людей

Дорожньо-транспортні пригоди стались в Калинівському, Немирівському та Погребищенському районі. З тілесними ушкодженнями до лікарень потрапило 5 людей.

7 листопада близько 19.10 у Калинівці на перехресті вулиць "Першутова - В. Нестерчука", водій автомобіля «Ауді-100» під час буксирування автомобіля "ВАЗ-21043", проїжджаючи перехрестя дороги, не надав переваги в русі автомобілю "Фольксваген Туран". В результаті чого, останній зіткнувся з  автомобілем "ВАЗ".

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 20-річний водій «Фольксвагену» та 63-річний пасажир «ВАЗу» отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до міської лікарні.

В м. Немирів по вул. Соборній, під колесами автомобіля "Шевроле Авео" опинився 18-річний хлопець, який перетинав проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок аварії потерпілого госпіталізували до неврологічного відділення районної лікарні.

Цього ж дня на автодорозі М-12 біля с. Кароліна Немирівського району під колесами «Фольксвагену» опинився 20-річний житель Оратівського району. Хлопець раптово вибіг на проїжджу частину дороги. Його з відкритими переломами  гомілки госпіталізовано до районної лікарні.

Ще одна автопригода з потерпілими сталась у Погребищенському районі. На автодорозі поблизу села Новофастів близько 18.10 години водій автомобіля «Volkswagen Passat» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де зіткнувся з деревом. У потерпілого були присутні явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Водія з переломом кісток  черепа госпіталізували до реанімаційного відділення Погребищенської районної лікарні.

Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик.  Поліція розслідує причини та обставини аварій.

За даними фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Поліція звертається до учасників дорожнього руху з проханням неухильно дотримуватися  Правил дорожнього руху, не перевищувати швидкість, не вдаватися до ризикованих маневрів на дорозі. Від цього залежить життя та здоров’я учасників дорожнього руху.



Переглядів: 5372
Поширень: 1

Останні новини