На Київській «Mercedes Sprinter» на пішохідному переході збив 9-річного хлопчика

Сьогодні, 14 листопада, в м. Вінниці на пішохідному переході водій автомобіля «Mercedes Sprinter» допустив наїзд на 9-річного хлопчика. Аварія сталась близько 8.00 на перехресті вулиць Стеценка – Київська.

Водій автомобіля «Mercedes Sprinter» допустив наїзд на 9-річну дитину, яка переходила дорогу по пішохідному переходу. Каретою швидкої допомоги постраждалий хлопчик доставлений у лікарню. Загрози його життю немає.

В діях водія вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним и засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено відповідальність - до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.

За 10 місяців на території Вінниччини у автопригодах загинули 5 дітей та 109 травмувались.

Шановні водії та учасники дорожнього руху! У зв’язку з погодними умовами рекомендуємо замінити літню гуму на зимову, не перевищувати швидкість, дотримуватись безпечної дистанції та правил проїзду пішохідних переходів та перехресть.

До уваги пішоходів! Пам’ятайте, під час ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях автомобілів, тому намагайтеся не вибігати на дорогу і переходити проїжджу частину лише у спеціально відведених для цього місцях. У темну пору доби використовуйте світлоповертаючі елементи на одязі, сумках, рюкзаках.

Закликаємо усіх учасників дорожнього руху бути завжди уважними та неухильно дотримуватися вимог Правил дорожнього руху. Бережіть своє життя!




Переглядів: 2908
Поширень: 0

Останні новини