У міській раді привітали молодь із Днем студента

Сьогодні, 15 листопада, у залі засідань міської ради студентів привітали з Міжнародним днем студентів. Кращим студентам, активістам загальноміських молодіжних заходів вручили Подяки та грошові премії.

Щорічно в Україні День студента відзначається  17-го листопада.  Привітав зі святом вінницьких студентів міський голова Сергій Моргунов. 

«Дні студента, коли я навчався, проходили по-різному, але завжди весело.  Ви зараз на такому етапі життя, коли стоїте перед вибором, ким хочете бути в майбутньому, де хочете працювати. Для студентів повинні створювалися такі умови, щоб ви залишалися в Україні. Багато чого залежить від місцевої влади і державної політики.  На сьогодні у Вінниці навчається 52 тисячі студентів. Ми досить серйозно відносимося до того, як ми зможемо зробити навчальний кластер у найближчому майбутньому у Вінниці, для того щоб була відповідна якість освіти, щоб ми могли створювати додаткові можливості для працевлаштування у різних сферах життєдіяльності. Думаю, що разом ми багато чого можемо подолати. Хочу побажати вам, аби ви себе знайшли в житті, отримали дійсно якісну освіту. Для нас важливо, щоб студенти, які навчаються у Вінниці, працювали і розвивали наше рідне місто, щоб воно й надалі було самим комфортним і щоб ми гордилися своїм містом і країною. Вітаю вас із вашим святом, бажаю вам здоров’я, натхнення, позитивних емоцій і гарного майбутнього», - сказав міський голова Сергій Моргунов.




Переглядів: 3298
Поширень: 0

Останні новини