В обласній бібліотеці імені Тімірязєва відбулась презентація книги та фільму «Позивний «Бандерас»

До Вінниці завітав один із сценаристів українського бойовика Артемій Кірсанов. Презентація книги та фільму «Позивний «Бандерас» відбулася у Вінницькій обласній універсальній науковій бібліотеці імені К. А. Тімірязєва 17 листопада.

Після прокату фільму в українських кінотеатрах, Артемій Кірсанов та співавтор книги «Позивний «Бандерас» Сергій Дзюба, продовжують презентувати в містах України власну книгу, за мотивами якої і було знято стрічку.

Книга побачила світ у жовтні 2018 року у видавництві «Фабула». Під час творчої зустрічі з авторами видання і сценаристами фільму, знятого за сюжетом книги, яка проходила у форматі бліц-інтрев’ю, Артемій Кірсанов розповів, що в основу книги ввійшли щоденник нацгвардійця Сергія Башкова з позивним «Індіанець» та розповіді воїнів АТО.

"Позивний "Бандерас" – це фільм про війну, про страждання, про зраду і подвиг, про кохання та дружбу, про життя, як воно є. Це правдива історія, про справжніх людей на справжній війні. Фільм стимулює подумати про життя і про війну. Про важливе і неважливе.

На презентацію книги та перегляд фільму прийшли військовослужбовці строкової служби військової частини 3008 Національної гвардії України, волонтери, молодь, ветерани і їх діти.



Переглядів: 3453
Поширень: 0

Останні новини