У Вінниці рятувальники, поліція та медики провели спільні навчання щодо ліквідації наслідків ДТП взимку

28 листопада у Вінниці з метою відпрацювання спільних дій у разі ускладнення руху транспорту на автошляхах внаслідок ожеледі та снігопаду відбулися навчання екстрених служб.

За легендою навчань об 11:00 біля будинку №26 на вулиці Маяковського в обласному центрі через ожеледь сталося зіткнення двох легкових автомобілів. Водія іномарки «Фольксваген-Пассат» затиснуло між металевими конструкціями кузова. На крутому підйомі утворився транспортний затор.

До місця виклику було одразу направлено бійців чергового караулу Державної пожежно-рятувальної частини №1, працівників екстреної медичної допомоги, патрульної поліції та служби автомобільних доріг.

Рятувальники, прибувши на місце ДТП, першочергово усунули підтікання пального, знеструмили автотранспортний засіб, а також за допомогою гідравлічного інструменту деблокували потерпілого й надали йому першу допомогу. За кілька хвилин каретою екстреної медичної допомоги чоловіка було госпіталізовано в одну із лікарень обласного центру.

Працівники поліції тим часом огородили місце пригоди та забезпечили регулювання руху транспорту в об’їзд небезпечної ділянки. Спеціальні машини комунального підприємства «Вінницьке шляхове управління» здійснили підсипання слизької ділянки проїжджої частини.

За допомогою «лебідки» та тросу бійці ДСНС прибрали понівечений автомобіль з проїжджої частини дороги й повністю відновили рух автотраспорту.

За словами керівника навчань – заступника начальника Вінницького міського управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області полковника служби цивільного захисту Олександра Пересунька, усі служби із поставленими завданнями впоралися на оцінку «добре».



Вулиці: МАЯКОВСЬКОГО

Переглядів: 3100
Поширень: 0

Останні новини