Крізь об'єктив: топ-7 вінницьких фотографів

Нашій пам’яті, на жаль, не все підвладне. Однак в житті є багато приємних, радісних і урочистих моментів, які хочеться запам’ятати надовго. Тоді на допомогу приходять фотографи, які можуть відобразити наші спогади і помістити їх в гарний кадр.

Тому пропонуємо вашій увазі ТОП-7 вінницьких фотографів, які на професійному рівні займаються фотозйомкою і зможуть допомогти вам зберегти спогади про важливий день. 

Марія Васильєва

Родзинка цієї запальної дівчини — портретні фото. Маша дуже часто експерементує та не боїться пробувати щось нове та неординарне. За такі сміливі професійні експерименті й отримала прихильність своєї публіки. Маша працює як на вулиці, так і в студії. Окрім портретных фото, Маша із задоволенням допоможе вам у створенні модельного портфоліо. Як говорить сама фотограф, її віддушина — б’юті-фото. 

«Моя віддушина, моя велика, чиста любов і насолода моїх очей — це б’юті-зйомки. Всі ці консилери, хайлайтери, пігменти, шиммери, блискітки та інша магія — це те, що заворожує мене, на це можна дивитися вічно. Фактури, текстури, кольори, переливи і переходи — це все я намагаюся передати в своїх знімках. Захоплення і любов», — ділиться Маша від чергової роботи в соціальних мережах. 

Окрім цього, Маша займається створенням love-story, а також знімає дуже теплі сімейні фотосесії. Час від часу Маша працює такоє на маленьких затишних весіллях. 

«Якщо ви плануєте невелике весілля, без галасливих, багатолюдних застіль, але хочете запам’ятати себе такими, якими ви були в цей день — щасливими і закоханими — я з задоволенням вам в цьому допоможу», — говорить Маша

Всі деталі можна дізнатися за телефоном 063-736-86-63. А ось і приклади робіт фотографа: 

Ілля П’ятничний

Фотограф Ілля П’ятничний працює у вінницькій фотостудії RED. Спеціалізується на фото та відеозйомці. Ілля зможе забезпечити вам як фотосесію на вулиці, так і у студії. Спеціалізується на портретних та весільних фото. 

Окрім цього, Ілля допоможе закарбувати на згадку яскраві моменти вашого кохання з вашою другою половинкою у ніжному та романтичному love-story. 

Це може бути індивідуальна фотосесія, фоторепортаж з дня народження, корпоратива чи будь-якого іншого свята. Ілля також спеціалізується на модельних тестах, тому, якщо ви модель і вам треба оновити або створити портфоліо, звертайтесь до Іллі. 

«Приходьте до мене за живими фотографіями. А ще одним з головних плюсів, через що ви повинні вибрати саме мене, це швидкість віддачі готових матеріалів 1-3 дні», — говорить Ілля. 

Детальніше дізнатися про послуги фотографа можете особисто за телефоном 093-920-02-03. А ось і приклади робіт фотографа: 

Христина Май

Як говорить сама Христина: «Не затягуйте зі зйомкою. Згодом ви стаєте старше, а я — дорожче». Христина також працює у фотостудії RED, проте, якщо вам потрібні живі стріт-фото, Христина із задоволення влаштує фотосесію у міських умовах або десь на свіжому повітрі. 

Дівчина спеціалізується на портретній фотографії, знімає історії кохання та документує весілля. Також ви можете замовити сімейну фотосесію або, наприклад, святкову-тематичну. Напередодні різдвяних свят такі фотосесії дуже актуальні. 

Якщо мрієте працювати моделлю та прикрашати обкладинки модного глянцю, Христина допоможе зробити професійне портфоліо та зробить для вас фотосесію у стилі fashion. Її роботи можуть бути як теплими та спокійними, так і зухвалими та сміливими. 

Детальніше про послуги Христини ви можете дізнатися за телефоном 063-077-18-34. А ось і приклади робіт фотографа: 

Антон Горін 

Як говорить сам Антон, фотографія — це спогади. Антон допомагає закарбувати спогади про кохання у ніжному love-story, про свій внутрішній стан у портреті, де ви можете приміряти на себе іншу роль та подивитися на себе іншими очима, закарбувати спогади про весілля або отримати репортаж з важливої у вашому житті події. 

«Фотографія- це спогади кохання, веселих зустрічей, незабутніх моментів дитинства та картин які б хотілось залишити в спогадах на все життя. Але не всім вдається це зафіксувати якісно та вдало. Тому не соромтеся та звертайтеся за допомогою», — говорить Антон

Антон також працює у студії та створює справжні професійні модельні тести, які можуть увійти до портфоліо. Експерементує фотограф і з фотороботами, створюючи новий формат — відеопортретів. 

Детальніше про послуги можете дізнатися за телефоном 098-733-19-14. А ось і приклади робіт фотографа:

Олег Мельник 

Найчастіше цього фотографа можна зустріти у нічному клубі Feride Plaza, адже саме він знімає всі вечірки. Крім цього, Олег надає повний спектр послуг та впорається з задачею будь-якої важкості. 

Фотограф може запропонувати вам студійні фотосесії (портрет, сімейна фотографія) або фотосесію на вулиці (виїзна, пленер). Також ви можете замовити каталожну зйомку, дитячу фотосесію, фотосесію вагітності або любовну історію.

Весільна фотографія може розцінюватися погодинно (мін. замовлення 2 години), з ранку і до ресторану, з ранку і до 1-го танцю або повний весільний день. Всі фото віддаються замовнику на флеш-карті, диску або, за бажанням клієнта можуть бути збережені у хмарному сховищі. 

Детальніше про послуги та їх вартість ви можете дізнатися особисто у фотографа за телефоном 093-146-80-16. А ось і приклади робіт фотографа: 

Марина Гвяздовська 

Марина пропонує такі послуги: художня фотозйомка, студійна фотозйомка, репортажна фотозйомка, дитяча фотозйомка, LoveStory, весільна фотозйомка. Також у Марини ві можете придбати подарункові сертифікати або пройти курс навчання фотомистецтву. 

Як і всі фотографи, Марина має свій власний стиль. Її роботи дуже яскраві та наповненні життям. Навіть якщо вам буде перший час важко на фотосесії, Марина допоможе вам скласти гарний кадр, підкреслить ваші кращі сторони та професійно замаскує недоліки. 

Характерна особливість робіт Марини — сюжетність. Якщо це фотозйомка на вулиці, це можуть бути не просто гарні фотороботи, а дуже круті кадри з історією та підтекстом. Детальніше про послуги та їх вартість можете дізнатися за телефоном: 093-055-51-61. А ось і приклади робіт фотографа: 

Ярослав Наскрипняк

Роботи цього фотографа декілька раз потрапляли до міжнародних салонів (II SPANISH ANDORRAN CIRCUIT, Іспанія). Окрім цього Ярослав має багато нагород та премій цій галузі та навіть організовував власні фотовиставки. 

Ярослав співпрацює з вінницькими та українськими брендами та виданнями, серед яких tutvse.com.ua та журнал «Тут Все», fashion.vn.ua, Соломія-інвест, Книгарня «Є» (Вінниця), журнал «Домашній Дизайн» та інші. 

«Охоче берусь за будь-який жанр, стиль та техніку фото. Активно приймаю участь у різноманітних фотовиставках, конкурсах усіх масштабів. Провів не одну власну виставку, але це лише початок, адже ідей для нових проектів завжди не мало», — говорить Ярослав

Займається весільною фотографією, знімає портрети на вулиці та в студії. Також спеціалізується на фото-історіях кохання, працює на різних розважальних заходах та готує репортажі. Такоє захоплюється пейзажною зйомкою. 

Детальніше за телефоном 093-783-09-71. А ось і приклади робіт фотографа:


Теги: фото

Переглядів: 6426
Поширень: 2

Останні новини