Акція для нових абонентів

А ви вже підготувалися до зими і найчарівніших свят у році?

У наш час головна прикраса столу – що?

Телевізор і комп'ютер!

Щоб ваш телевізор і монітор комп'ютера не показували павутиння, поспішайте підключити 120 каналів кабельного телебачення та інтернет зі швидкістю до 100 Мбіт/с від ЕВЕРЕСТ™!

Встигніть скористатися акційною пропозицією і цілих 3 місяці отримуйте якісні послуги та сервіс 24/7 за мінімальну абонплату:

телебачення + інтернет – 150 грн/міс.* інтернет – 100 грн/міс.* кабельне телебачення – 60 грн/міс.*

Зустрічайте зиму з ЕВЕРЕСТ™!

* Відповідно до умов Акції, певна категорія учасників має можливість користуватися послугою доступу до мережі Інтернет (тарифний пакет «Нове Безмежжя») за ціною 00 грн 02 коп. за перший розрахунковий період та в розмірі 100 грн 00 коп. за кожний наступний розрахунковий період, тобто з другого по третій періоди включно (регулярна ціна тарифного пакету «Нове Безмежжя» становить 167 грн/міс.), та користуватися послугою аналогове телебачення за ціною 0 грн 30 коп. за перший розрахунковий період та в розмірі 50 грн за кожний наступний розрахунковий період, тобто з другого по дванадцятий розрахункові періоди включно або в розмірі 60 грн за кожний наступний розрахунковий період, тобто з другого по дванадцятий розрахункові періоди включно (в залежності від умов підключення, регулярна абонплата за послугу аналогового телебачення, згідного діючого прейскуранту, становить 90 грн/міс.).

Ліцензія провайдера програмної послуги № 00023-п від 19 березня 2015 року, видана Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.


Теги: Еверест

Переглядів: 2894
Поширень: 0

Останні новини