На наступному тижні у Вінниці стартують ялинкові базари

З 15 по 31 грудня у Вінниці працюватимуть ялинкові базари. Новорічну атрибутику, вже традиційно, продаватимуть на визначених територіях, які затверджені рішенням виконкому міської ради. 

Вінничани, ще задовго до свят, починають готуватися до зустрічі Нового року та купівлі різної святкової атрибутики. Вже з 15 грудня можна буде  придбати новорічну красуню на ялинкових базарах. Кілька років поспіль у місті застосовується практика, коли рішенням виконкому міської ради визначаються місця, де буде продаватись новорічний крам. Такий підхід дозволяє впорядкувати цей процес і підтримувати порядок на вулицях міста, а також – контролювати, щоб продавались лише легально зрубані дерева.

У цьому році вінничани зможуть придбати ялинки та прикраси до них на площах перед ринками «Урожай» (вул. Пирогова), «Центральний» (пр. Коцюбинського), на ринку «Муніципальний». Також – біля ТЦ «Вишенька» (вул. Келецька), на площі Привокзальна,1, (територія перед ринком «Привокзальний-2») та на території ринку «Привокзальний-1».

Підприємці, які планують здійснювати торгівлю новорічною продукцією, повинні узгоджувати місця для продажу з адміністраціями ринків.



Переглядів: 3873
Поширень: 0

Останні новини