Гніванська міська лікарня отримала сучасне устаткування зі США

5 грудня Гніванська міська лікарня отримала допомогу від американської благодійної організації «International Headquarters», а саме – контейнер із сучасним медичним обладнанням, що забезпечуватиме максимально комфортні умови для обстеження та належного рівня лікування місцевих мешканців.

Заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Крученюк зазначив: «Варто сказати, що отримання необхідного устаткування також відбулось завдяки злагодженій співпраці та зусиллям Гніванської міської об’єднаної територіальної громади. Звісно, були певні труднощі, адже на цей вантаж місцеві жителі очікували майже півтора роки. Дуже приємно,що на сьогодні триває взаємодія ОТГ з громадянами, які проживають за кордоном. Благодійна допомога вартістю близько мільйона доларів також включає обладнання для проведення магнітно-резонансної томографії, що сприятиме покращенню рівня медичних послуг в місцевій лікарні». Олександр Крученюк також підкреслив важливе значення ефективної співпраці органів місцевого самоврядування різних рівнів, зауваживши про реформування медичної галузі, спрямованої на підготовку висококваліфікованих фахівців, надання високоякісних послуг та забезпечення медичних установ сучасним устаткуванням.

Гніванський міський голова Володимир Кулешов розповів  про співпрацю щодо забезпечення необхідного обладнання. За словами Володимира Кулешова, минулого року в Сполучених Штатах Америки була підписана довгострокова тристороння угода про співпрацю між Гніванською міською об’єднаною територіальною громадою, радником консула з питань культури та економічних зв’язків Анатолієм Кучером, а також з керівником благодійної організації «International Headquarters» В. Дугласом Джексоном.

На сьогодні Гніванська об’єднана територіальна громада активно проводить заходи з підвищення енергоефективності, зокрема, завдяки співпраці з компанією «Технологія. Обладнання. Сервіс», міська лікарня обладнана сучасною котельнею.




Переглядів: 3948
Поширень: 0

Останні новини