Головне управління ДФС у Вінницькій області нагадує про зміну рахунків для сплати податків та зборів

Нагадування платникам – щоб не потрапили у халепу!

Головне управління фіскальної служби області неодноразово нагадувала платникам податків про зміну з 2 липня поточного року рахунків для сплати податків та зборів. Проте чимало платників продовжує сплачувати податки на старі рахунки. Ці суми повертаються банківськими установами платникам податків, як помилково сплачені кошти. В подальшому виникає борг, оскільки належні суми не були зараховані до відповідних бюджетів.

Така ситуація може призвести до негативних наслідків. Адже наявність податкового боргу, приміром, стає на заваді тим підприємцям, які планують обрати спрощену систему оподаткування. Тож рекомендуємо всім платникам уважніше ставитися до заповнення платіжних документів. Інформація щодо оновлених рахунків розміщена як на сайті Державної фіскальної служби України, так і на суб-сайті обласної фіскальної служби в розділі «Бюджетні рахунки». За необхідності консультації радимо звернутися до Центрів обслуговування платників податків.

До відома:

Станом на 1 грудня 2018 року у Вінницькій області функціонує 23 ЦОПи, у яких більше  220 тисяч платників отримали належні консультації. 



Переглядів: 2197
Поширень: 0

Останні новини