В центрі міста троє молодиків обікрали вінничанина

10 грудня близько 23:00 на вулиці Магістратській 3-є молодиків, застосувавши фізичну силу, напали на 61-річного вінничанина. Правопорушники вирвали в нього з рук сумку, в якій знаходився мобільний телефон та грошові кошти.

Потерпілий не розгубився, а одразу зателефонував на лінію 102. Орієнтування на зловмисників передали всім мобільним екіпажам поліції.

Трьох схожих за описом осіб патрульні помітили на вулиці Соборній. Молодики, побачивши патрульний автомобіль, одразу кинулись навтьоки. В пішому порядку інспектори почали переслідувати зловмисників.

Двох із них патрульні затримали за міською радою, третього неподалік наздогнали працівники Вінницького відділу поліції. Втікаючи, нападники викинули сумку потерпілого. Після затримання поліцейські вилучили в них привласнені грошові кошти.

Зловмисниками виявились 17-ти, 18-ти та 20-річний жителі Тиврівського району. Неповнолітній учасник пограбування уже раніше мав проблеми із законом за вчинення крадіжки. Наразі правопорушники затримані в процесуальному порядку та поміщені до ізолятора тимчасового тримання. Слідчо-оперативна група поліції встановлює всі обставини справи.




Переглядів: 1912
Поширень: 0

Останні новини