Традиційний Різдвяний ярмарок вже у суботу принесе атмосферу новорічних свят на площу Європейську

Вже в ці вихідні розпочне свою роботу традиційний новорічно-різдвяний ярмарок, що перетворить серце міста, площу Європейську, на казкове містечко. З 15 грудня по 13 січня (з 10.00 до 20.00) тут на вінничан чекають різдвяні сувеніри, цікаві подарунки, смачне частування, дитячі атракціони, розважальні заходи для малечі та інше.

Ярмарки, що проводяться у переддень різдвяних свят, вже кілька століть є незмінною європейською традицією. Різдвяний ярмарок – це місце, де свято відчувається просто у повітрі. Запах кориці і ванілі, меду і родзинок, пісні вуличних музикантів, різдвяні мелодії, що ллються звідусіль – все це навіює відчуття казковості.

Сьомий рік поспіль працює Святковий Ярмарок на Європейській і щороку його відвідують більше 300 000 вінничан та гостей міста. У кожному з близько сорока будиночків-кіосків на вас чекатимуть чудові різдвяні сувеніри та різноманітні смаколики, а аромат глінтвейну, веселі пісні і передсвятковий гомін вже скоро створять приємну атмосферу на площі. 

Щоденно з 17.00 до 18.00 на території Ярмарку, на сцені, проводитимуться дитячі конкурси та розваги для малечі. Діток розважатиме Зимова Фея та Санта Клаус. Також для дітей працюватимуть атракціони і каруселі, кататиме маленьких вінничан святковий паровозик.

Серед смаколиків цьогоріч будуть презентовані сири з Закарпаття, медова продукція з Одеси та Чернігова, фірмові Літинські ковбаски і щодня свіжий бездріжжовий хліб, що печуть за давньою технологією у селі Самгородок. Можна буде придбати і вироби народних майстрів з різних регіонів України, ялинкові прикраси, тощо.

Саме тут, серед Ярмарку, відбудеться започаткування нової традиції святкування «Нового року по-європейськи». Опівночі Новий рік зустрічатимуть біля символу міста – вінницької Вежі, під звуки «Щедрика», що лунатимуть з головного годинника у центрі Вінниці. У новорічну ніч на Європейській площі на вінничан та гостей міста очікують різноманітні конкурси, інтерактиви та святкова концертна програма.




Переглядів: 4100
Поширень: 0

Останні новини