В Немирівському районі зіткнулись «Daewoo» та вантажівка. Одна людина загинула

Дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля «Daewoo Nexia» та вантажівки «DAF» сталась 13 грудня в Немирівському районі. Внаслідок аварії загинув 47-річний пасажир  іномарки. Аварія сталась на виїзді з селища Брацлав  о 23.50 години.

На місці слідчо-оперативною групою поліції проведені першочергові слідчі дії.

Попередньо встановлено,  що 46-річна жінка-водій, жителька м.Тульчин, керуючи автомобілем «Daewoo Nexia», не впоралась з куруванням та зіткнулась з припаркованою на узбіччі вантажівкою «DAF».

В результаті аварії 47-річний пасажир іномарки від отриманих травм помер в кареті швидкої допомоги. Жінка-водій у важкому стані госпіталізована до реанімаційного відділення  районної лікарні.

33-річний водій вантажівки, житель м.Біла Церква, під час зіткнення не постраждав.

Автомобілі поміщені на арештмайданчик.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання - до 8 років позбавлення волі.

Шановні водії!  З огляду на погодні умови,  будьте особливо уважні під час поїздок та неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху. Не забувайте про паски безпеки, дотримуйтесь дистанції та безпечної швидкості. 



Переглядів: 2757
Поширень: 1

Останні новини