В суботу розпочне роботу новорічно-різдвяний ярмарок

15 грудня на площі Європейській відкриється новорічно-різдвяний ярмарок. Святкову атмосферу він створюватиме протягом місяця - до 13 січня. 

Уже традиційно на Європейській площі у Вінниці святкову атмосферу створює новорічно-різдвяний ярмарок. Тут встановлять ятки з сувенірами, подарунками, новорічними прикрасами та всілякими смаколиками. Також буде облаштована сцена, де виступатимуть творчі колективи міста та області. 

Дитячі каруселі та атракціони чекають на своїх маленьких пасажирів. Організатори ярмарку обіцяють ще чимало сюрпризів та цікаві святкові заходи для всієї родини. 7 січня на Європейській площі встановлять Різдвяний дідух.  

«7 січня на вінничан та гостей міста чекає також святково-розважальна програма. Вже вдруге на Європейській площі буде встановлено дідух. Він буде абсолютно відрізнятися від того, що був минулого року. Каркас ми уже готуємо. Крім заходу «Різдвяні зустрічі» біля головної ялинки, на Європейській площі буде організована автентична народна програма з колядками, щедрівками. Виконуватимуть їх колективи з області та міста», - розповіла заступник директора департаменту культури Вінницької міської ради Ольга Дернова





Переглядів: 2152
Поширень: 0

Останні новини