У Вінниці нетверезий водій на "Hyundai" в'їхав в муніципальний автобус та втік

16 грудня близько опівдні екіпажам патрульної поліції надійшло орієнтування на автомобіль Hyundai Tucson, що вчинив ДТП із муніципальним автобусом по вулиці Маяковського та зник із місця пригоди у напрямку центру міста.

Опитавши свідків події, поліцейські дізнались, що транспортний засіб поїхав у напрямку вулиці Якова Гальчевського та встановили, як виглядав керманич. Здійснивши обстеження вищевказаної вулиці, автомобіль із характерними пошкодженнями виявили, але водія біля нього вже не було.

Після цього розпочались пошуки правопорушника, які закінчились тим, що особу схожу за описом свідків, та з травмою на обличчі від удару об лобове скло, виявили патрульні на вулиці Замковій. Побачивши поліцейських, чоловік спробував сісти в таксі і втекти, але був затриманий.

Під час спілкування керманич зізнався у правопорушенні. У нього виявили свідоцтво про реєстрацію на авто, на якому скоїли ДТП, а також ознаки алкогольного сп'яніння. Водій погодився пройти огляд на місці у присутності 2-х свідків за допомогою приладу "Драгер". Результат огляду - 1,17 проміле, що майже у 6 разів перевищує норму.

На керманича складено протоколи за ст. 124 КУпАП (скоєння ДТП) за ст.122-4 КУпАП (залишення місця ДТП) та за ст. 130 КУпАП (керування напідпитку).




Переглядів: 2124
Поширень: 0

Останні новини