У Вінниці ДП "Електричні системи" відсвяткувало першу річницю створення

Сьогодні, 11 липня, у міському палаці мистецтв «Зоря» відбулись урочистості з нагоди першої річниці створення державного підприємства «Електричні системи».

Привітати керівників та працівників підприємства з нагоди урочистого відзначення річниці також завітав перший заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Гижко. У вітальному слові посадовець зазначив: «Мені дуже приємно бути з вами через рік після того складного шляху, який ви пройшли. Незважаючи на усі труднощі, сьогодні склалась унікальна ситуація не лише у межах м. Вінниці та області, а й у масштабах України загалом, адже саме завдяки вашому підприємству вдалося вирішити значну кількість питань. Наразі до першочергових завдань, які постають перед органами державної влади, належить створення відповідних умов для залучення інвесторів з метою розвитку великих потужностей на місцях та появи підприємств з тисячними колективами. Для багатьох молодих людей робота у вашому колективі є справжнім стартапом для подальшого професійного росту та самореалізації. Бажаю усім вам міцного здоров’я, мирного неба та впевненості в тому, що завтрашній день буде позитивним».

Під час урочистого заходу кращих працівників ДП «Електричні системи» було відзначено Почесними грамотами обласної державної адміністрації.

Також найкращі побажання працівникам з нагоди першої річниці підприємства  висловили заступник Вінницького міського голови Владислав Скальський та директор ДП «Електричні системи» Олександр Тищенко.

Під час офіційної частини працівників було відзначено грамотами Вінницької міської ради та ДК «УкрОборонПром». Крім цього, державним концерном «УкрОборонПром» було відзначено партнерів, які посприяли створенню, налагодженню роботи та розвитку підприємства.

Після завершення урочистостей Андрій Гижко спільно із Владиславом Скальським та директором ДП «Енергетичні системи» Олександром Тищенком оглянули підприємство. За словами Олександра Тищенка, на сьогодні  майже завершено підготовку приміщень ДП «Енергетичні системи» до облаштування спеціальним обладнанням, за допомогою якого підприємство реалізуватиме поставки кабелів, джгутів та шнурів для автомобілів «Mercedes» S-класу, що стане новим етапом розвитку фірми.

Оглянувши підприємство, Андрій Гижко зазначив про основні досягнення і переваги, створені завдяки роботі ДП «Електричні системи» та ДП «45 Експериментальний механічний завод» на одній території, що посприяло подальшому розвитку інфраструктури обох підприємств. Слід зазначити, що на підприємстві «Електричні системи»  кількість молодих працівників віком від 18 до 35 років становить 83%, що також надає можливість для подальшої професійної самореалізації тих осіб, працевлаштування яких відбулося вперше.

Для інформації:

На сьогодні ДП «Електричні системи» входить до складу державного концерну «УкрОборонПром» та співпрацює з американською корпорацією «Delphі  Automotive» - одним із найбільших у світі виробників автокомплектуючих для автомобілів світових марок.

Підприємство спеціалізується на виробництві електрокабельної продукції для автомобілів «Mercedes» Е класу, С класу та MFA, тобто кабелів, шнурів та джгутів для різних частин автівок – дверей, сидінь, даху тощо. У перспективі – довгострокові проекти, кожен з яких розрахований на 8 – 10 років, з подальшим періодом після продажного обслуговування автомобілів, що також триває до 10 років.

Станом на 22 червня поточного року, на підприємств «Електричні системи» працює штат загальною кількістю 1200 осіб, натомість, до кінця року планується залучити понад 2000 осіб, а станом на І пол. 2019 р. – 2500. Основною спеціальністю на заводі є в’язальник електричних джгутів, кабелів та шнурів.

За період 2017 – 2018 рр. вартість відвантажених замовнику джгутів, вироблених підприємством, складає 7 7770 євро.




Переглядів: 6667
Поширень: 1

Останні новини