Втекти від світу: де у Вінниці можна поринути у віртуальну реальність?

Клуби віртуальної реальності з кожним днем знаходять нових прихильників та стають більш популярними. Адже це чудова можливість не тільки весело та яскраво провести час, але й відчути себе, наприклад, супергероєм або якимось історичним персонажем. 

У Вінниці також є клуби, які допоможуть вам стати частиною іншого, віртуального світу!

«VR VN UA» 

Поринути у віртуальну реальність тут можна самостійно або компанією до 4-х людей. Розташований клуб у самому центрі міста. За допомогою VR окулярів і спеціального обладнання тут вам запропонують виконати захоплюючі місії разом з друзями бо стати героєм улюблених фільмів та ігор. 

Також за допомогою можливостей віртуальної реальності ви можете відвідати віддалені місця планети і космосу або спробувати себе в ролі супергероя.

Забронювати час та день можна на сайті клубу. Цінова політика наступна: будні дні з 13:00-18:00 — 160 грн за годину; будні дні з 18:00-23:00 — 200 грн за годину; вихідні дні — 200 грн за годину. 

«VR Room» 

Одягнувши спеціальний шолом та окуляри ви можете відчути себе легендарною людиною-павуком або врятувати світ в ролі Бетмена. Також є захоплююча гра, де ви один або компанією будете рятуватися від зомбі. 

У клубі віртуальної реальності «VR Room» ви можете поринути у світ Зоряних воєн або відстрілювати ворогів в ролі Серйозного Сема. Доступні також різноманітні гонки. Приходьте самі, збирайте друзів або купуйте сертифікати на подарунок. Ціна денного 160 грн, вечірнього 200. Деталі можна дізнатися у Інстаграм-акаунті клубу. 

«Cube VR» 

Франшизи цього віртуального клубу розміщені у 13 містах України! Вінниця також в цьому списку. Тут гравцям видають окуляри віртуальної реальності від HTC Viva, які дозволяють дозволяють перенестися на 60 хвилин в незвідані світи. 

У клубі «Cube VR» також можна битися з зомбі, відвідати міжгалактичний простір всесвіту і відчути неймовірні емоції. Крім цього, доступ до клубу обмежується паролем, який ви дізнаєтеся, коли залишаєте заявку та бронюєте гру. 

Цінова політика: будні дні до 19:00 — 150 грн за годину, будні дні після 19:00 та вихідні — 200 грн. Забронювати гру можна тут, тільки оберіть перед цим Вінницю у загальному списку міст. 

«Eclipse VR Club»

«Eclipse VR Club» розташований в мікрорайоні Вишенька. Клуб віртуальної реальності запрошує вінничан та гостей міста зануритися в інший вимір. 

Адже «Eclipse VR Club» — це новітні технології та сучасна апаратура, величезний каталог різнопланових ігор на будь-який смак, можливість подивитися 3D фільмів, отримати море позитиву, емоцій і задоволення. 

Бонус для новеньких: перше занурення у віртуальну реальність безкоштовне. Тарифи наступні: 30 хвилин — 75 гривень, година — 150 грн. Забронювати гру та дізнатися більше подробиць про клуб можна тут.


Теги: Вінниця

Переглядів: 8045
Поширень: 4

Останні новини