У Вінниці розпочало роботу Київське відділення поліції

З 19 грудня у м. Вінниці запрацювало Київське відділення поліції, яке протягом останнього місця функціонувало у тестовому режимі.

Приміщення Київського відділення поліції, яке не функціонувало 6 років, було капітально відремонтовано. Понад 80 поліцейських отримали належні умови праці, зручні робочі місця з сучасним обладнанням.

Очолив підрозділ підполковник поліції Валентин Мазур, який до цього часу працював заступником начальника відділу управління карного розшуку ГУНП Вінниччини з розкриття злочинів проти особи. Новопризначений керівник має 16-річний досвід роботи у оперативних підрозділах.  

- Підрозділ створено з метою забезпечення ефективного управління наявними силами та засобами за рахунок перерозподілу штатної чисельності Вінницького відділу поліції та його Лівобережного відділення. Він обслуговуватиме 90 тисяч населення м. Віннниці, - розповів начальник Головного управління Нацполіції Вінниччини Юрій Педос. - Це суттєво зменшить навантаження на слідчо-оперативні групи та покращить безпековий сервіс поліції для мешканців обласного центру.

Територію м. Вінниці у складі Вінницького відділу поліції, крім Київського відділення, обслуговують Лівобережне та Вишеньске відділення поліції.


Теги: поліція


Переглядів: 10305
Поширень: 0

Останні новини