У Вінниці відбулись відкриті змагання зі спортивного орієнтування

Другий рік поспіль у Вінниці проходять відкриті змагання зі спортивного орієнтування «Кубок Святого Миколая». Їхнім організатором виступив Вінницький обласний центр туризму, спорту, краєзнавства і екскурсій.

Перегони відбулися у вінницькому Лісопарку. У них взяли участь близько 100 спортсменів із 9 команд, які представляли Вінницю, Вінницький район, Шаргород, Гайсин і Теплик. Головним суддею була Людмила Яременко – майстер спорту України, керівник гуртків, засновник вінницького клубу з орієнтування «Вікторія».

Відкрили змагання директор Вінницького обласного центру туризму, спорту, краєзнавства і екскурсій Лідія Юхнович та заступник директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації Микола Підболячний.

Мороз не лякав учасників. Бо на фініші їх чекав гарячий чай та печиво. А також намет, де можна було переодягнутися. Нагородження проводилося окремо серед кращих на середній та короткій дистанціях, а також за сумою обох цих видів перегонів. Призери отримали грамоти, медалі і солодкі подарунки.

Назвемо чемпіонів в особистому заліку за сумою двох видів програми. В групі «Open» це чемпіони світу зі спортивного орієнтування Олександр Марчук і Катерина Дзема, в категорії ЧЖ-18 – Богдан Войцехівський і Марія Пугач, ЧЖ-16 – Олександр Кучерук і Катерина Дрелінська, ЧЖ-14 – Володимир Ляхович і Аліна Солоненко, ЧЖ-12 Владислав Горобчук і Марія Ільюк, ЧЖ-10 – Андрій Брус і Марія Мілінчук.



Переглядів: 3840
Поширень: 0

Останні новини