Жовтий та з п’ятачком. Що готує символ 2019 року вінничанам

За Східним календарем 2019–й рік  Земляного Кабанчика. Оскільки ця тваринка добра та непримхлива, рік обіцяє бути спокійним.

Свиня постійно риє землю, тож має бути прихильною до працьовитих людей. За свою напористу роботу – вони отримають підвищення в кар’єрі.  Це буде рік здорового способу  життя, каже майстер Фэн-Шуй Світлана Гуслякова. Тож варто вже сьогодні придбати абонемент в спортзал та записатись на оздоровчі процедури до спа-салону. 

«Свиня – тварина дуже дружелюбна та миролюбива. Чомусь прийнято асоціювати цю тваринку з брудом. Насправді ж – це дуже чистолюбиве створіння. Вона любить усе просте, втім вишукане.  Тому в наступному році вітається всі натуральні продукти, посуд, одяг, прикраси. М'ясо пропонують замінити овочами фруктами та різноманітними горіхами. Цьогоріч варто святкувати у великій, гамірній, втім дружній компанії. З людьми, з якими вам приємно їсти з однієї тарілки, - радить Світлана. - В Наступному році не варто брати кредит чи позику. А гаманець в Новорічну ніч не має пустувати».


Теги: Новий рік

Переглядів: 2999
Поширень: 0

Останні новини