У Вінницяміськтеплоенерго назвали топ-5 будинків, де найбільші борги за тепло та гарячу воду

На календарі вже 12 січня, вінничани почали отримувати рахунки за комунальні послуги, спожиті у минулому місяці. Хто ще не отримав рахунки, радимо скористатися сервісом pay.vn.ua, там відображаються всі нарахування (як і поточні, так і заборгованість за минулі періоди). Одразу на даному сайті можна сплатити рахунки, скориставшись платіжною картою.

Особливо звертаємося до боржників минулих періодів! Сума заборгованості складає загалом 67 мільйонів і це без поточних нарахувань за грудень місяць. Загалом є 19 838 особових рахунків споживачів, на яких є борг за спожите. Боржники за послуги з централізованого опалення  та гарячого водопостачання є ледь не в кожному багатоквартирному будинку, на які наше підприємство надає послуги.

ТОП-5 будинків-боржників, де сума боргу за послуги з централізованого опалення  та гарячого водопостачання найбільша:

вул. Жуковського, 10  - 461 286 грн вул. Пирогова, 59А  - 431 160 грн вул. Пирогова, 73А – 388 433 грн вул. Ватутіна, 46 – 332 012 грн вул. Ватутіна, 32 – 330 090 грн

Саме у вищезазначених будинках загальна сума боргу б’є всі рекорди!

Шановні споживачі! Вкотре нагадуємо: відповідно до чинного законодавства споживачі зобов’язані своєчасно сплачувати за комунальні послуги до 20 числа щомісяця. Нехтування платіжками призводить до накопичення боргу і як наслідок - підприємство змушене стягувати борг через звернення до суду! Таких справ, які прийняті на користь КП ВМР "Вінницяміськтеплоенерго" багато! І у Державну виконавчу службу передано багато справ на примусове стягнення заборгованості!

Шановні споживачі! Будьте відповідальними, розраховуйтесь за послуги завчасно та в повному обсязі! Пам'ятайте борги нікуди не дінуться.




Переглядів: 4120
Поширень: 3

Останні новини