У Вінниці ПриватБанк влаштував для важкохворих діток "Звичайне диво"

У Вінниці 1 січня до дітлахів у Вінницьку обласну дитячу лікарню завітали Дід Мороз зі Снігуркою та символ прийдешнього року - Свинка. З собою в мішках вони принесли чимало новорічних подарунків. Це вдалося зробити завдяки клієнтам та співробітникам ПриватБанку. Для багатьох маленьких пацієнтів це було справжнє диво, а рік, що розпочато з добрих справ, обов’язково буде щасливим!

Нагадаємо, що наприкінці листопада розпочалася акція ПриватБанку та Mastercard ”Звичайне диво”, в якій взяли участь більше ніж 71 тисяча українців. Долучившись до акції, клієнти просто робили покупки із карток ПриватБанку, а з кожної транзакції 1 гривня перераховувалась на допомогу важкохворим дітям. Так вдалося зібрати 1 мільйон і 12 тисяч гривень(!). Частину коштів спрямували на новорічні подарунки тим, хто за збігом обставин у святкові дні залишився на лікарняних ліжках, а інші будуть направлені на закупівлю ліків та медичного обладнання для дитячих лікарень. Також в рамках акції ПриватБанк вже перерахував майже 2,6 млн грн власних коштів для придбання медичного обладнання для всіх дитячих обласних лікарень України, яке було вручене перед Новим роком. Додамо, що небайдужі громадяни, окрім участі в акції, робили внески до благодійного Фонду “Допомагати просто!”. Всі ці кошти - до останньої копійки - допомагають діткам долати тяжкі недуги.

“Всього одна гривня з кожної покупки дорівнює тисячам щасливих дитячих очей та посмішок. Як на мене, такий курс конвертації дуже вигідний, - розповідає Анна Павлова, керівник благодійних проектів ПриватБанку. - Ми вдячні кожному, хто взяв участь у новорічному диві. Для вас рік почався з дива, із доброї справи. Емоції дітей та їх батьків не передати словами”.

Загалом збір коштів на благодійність проходить постійно. Це можна зробити через термінал, банкомат, через Приват24 або на сайті “Благо”. Всі внески та витрати прозорі. Основними напрямками благодійності були та залишаються допомога важкохворим дітям, дитячим будинкам, бійцям, пораненим в АТО/ООС, та захисникам на фронті. Сьогодні у фонду понад 890 000 меценатів, які вже пожертвували на благодійні програми майже 100 млн грн.

Разом творити добро - просто!



Переглядів: 2754
Поширень: 0

Останні новини