Вінницькі поліцейські затримали 18-річного молодика, який розповсюджував по місту наркотики

10 липня у м. Вінниці працівники поліції затримали 18-річного мешканця м. Вінниці, який підозрюється у розповсюдженні наркотиків шляхом «закладок» на вулицях обласного центру. Хлопець мав при собі пакетики з білим порошком, схожим на амфетамін.

За словами т.в.о. заступника начальника Вінницького відділу поліції Сергія Химича, на зловмисника працівники кримінальної поліції вийшли оперативним шляхом. Раніше він не мав проблем із законом.

За попередніми даними, хлопець отримував поштою наркотичну речовину та розносив її у певні місця на вулицях м. Вінниці, звідки її забирали покупці після переказу коштів на рахунок.

Постачальники наркотиків платили йому за такі послуги по 40 грн  за встановлення однієї «закладки». Наразі поліцейські з’ясовують канали надходження наркотиків. Вилучене направлено на експертизу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від 4 до 8 років.



Переглядів: 2511
Поширень: 0

Останні новини