Регіональна Ліга Сміху сколихнула Вінницю

Вінницька Ліга Сміху - чемпіонами сезону 2018 стала команда «Моя Провінція», Вінниця.

Фінал Вінницької Ліги сміху сколихнув все місто зірковим десантом гумористів, які приїхали підтримати  та зіграти на одній сцені з молодими , кмітливими та перспективними молодіжними командами. При повному аншлагу у театрі ім. М Садовського молодіжні команди, тренери, зірки боролись за кубок сезону 2018. У нелегкій боротьбі за посмішки Вінничан

Вінницька Регіональна Ліга Сміху – чемпіонат гумору  серед молодіжних команд, які  змагаються в майстерності розсмішити публіку і журі за всяку ціну. Сезон стартував вперше у березні з відбіркового Фестивалю. До Вінниці на фестиваль зареєструвались 70 молодіжних команд, але потрапило  у  концерт Фестивалю всього  24 команди, з яких журі відібрали 14 команд в сезон (по дві на кожного тренера).

Протягом року організовували проект Ірина Борзова, з командами працювали редактори Рустем Ємірсалієв та Дмитро Голубєв, а тренерами виступили відомі телевізійні зірки, а саме Віктор Бронюк, Ірина Сопонару, Андрій Рибак, Віктор Гевко, Василь Байдак, Дмитро  Балюк, Віктор Розовий. Зі сцени спілкувався з глядачами, підтримував команди,  ведучий Олександр Теренчук!

17 січня у театрі ім. М.Садовського відбувся  зірковий фінал Вінницької регіональної ліги сміху до якого потрапило 6 команд: «Торт» «Род Айленд», Київ; «Моя Провінція», Вінниця, «Радужний Єнот», Ужгород; «Французи», Полтава; «Наш Формат», Кам'янець-Подільський. Команди представили  "полотно" на вільну тему та стем з зіркою. Підтримати творчу молодь та зіграти разом з ними на сцені до Вінниці приїхав десант відомих гумористичних артистів, а саме Юрій Ткач, Олександр Степаненко, Тарас Стадницький, Ельдар Кабіров, Олег Свіч. Стільки зірок на одній сцені - Вінниця ще не бачила!!!!

"Впевнена, що головний здобуток Вінницької регіональної ліги сміху – це  досвід, творчий матеріал  та можливість потрапити у телевізійний формат гри. І, напевно, через деякий час ми матимемо нових телевізійних кумирів, ведучих, акторів  та зірок України. Ми й надалі будемо допомагати молоді у їхніх прагненнях та розвитку і вже сьогодні розпочали підготовку до сезону «Вінницька Ліга Сміху 2019». Реєстрація на участь відбуватиметься з 5 лютого по 5 березня, а відбірковий фестиваль плануємо провести 25 березня",  – говорить організатор проекту Ірина Борзова.



Переглядів: 7575
Поширень: 1

Останні новини