Вишитий одяг Ірини Олонічевої, що користується попитом у всьому світі, створюється у Вінниці

Хочете доторкнутись своїми руками до захопливих візерунків; приміряти або й купити абсолютно унікальне вбрання, створене з любов’ю і зі смаком; стати володаркою вишуканої сукні або блузки, сучасного крою, але з вручну виконаною вишивкою? Такі шедеври існують лише в єдиному екземплярі, адже вишивку ніколи не можливо повторити достеменно точно. 

А може хочете навчитись самі вишивати екзотичними стилями під керівництвом справжніх майстрів, створювати вишивки небанальні і дуже модні? Спробувати самим тримати голку у руках і вирощувати дивні квіти з ниток на одязі? Все це можливо і просто у Вінниці, в самому центрі міста. Відтепер тут існує не лише майстерня, але й шоу-рум Ірини Олонічевої, майстрині, чиї шедеври давно завоювали прихильність вишуканих жінок.

Творча майстерня «Квітка» – дітище рукодільниці Ірини Олонічевої. Тут шиють та вишивають одяг, створюють аксесуари та авторські ляльки. Майстер-класи для всіх бажаючих проводяться у суботу та неділю в майстерні та шоу-румі, що розташовані у одному з торгівельних центрів. 

Квіткова композиція, що була створена для весняного показу, а зараз прикрашає шоу-рум і є символом бренду KVITKA.

Триває майстер-клас з вишивки



Вже вишиті деталі сукні ще треба зшити і оздобити виріб тасьмами і гудзиками


Ниточка до ниточки, стібок до стібка, можна побачити як з нитяних вузликів і штрихів складається узор. Квіти неймовірної краси, реалістичні птахи та милі звірята оживають на сучасно скроєному одязі вінницької дизайнерки. Ручна вишивка рясно буяє на всіх виробах майстрині, від класичних пальто з вовни до найтонших сорочок, виготовлених з льону, бавовни, батисту.

Цікаве поєднання розпису по тканині і вишивки

Флора і фауна - найчастіші сюжети

Покази одягу від творчої майстерні «Kvitka» вже кілька разів мали змогу бачити вінничани під час Днів моди. Щоразу ексклюзивна вишивка та унікальні розписи отримують все більше прихильників. Роботи марки «Kvitka» користуються шаленим попитом у Європі та Америці. Виготовлені кропіткою працею вишивки коштують недешево, проте зараз на літні сукні діє знижка і більшість з них можна побачити на власні очі у шоу-румі. Ефектний одяг уквітчаний вишитими та розписаними орнаментами здатен потішити найбільш вибагливих поціновувачів ексклюзивної ручної роботи.

Дизайнерка планує демонструвати свої колекції щовесни, коли ретельно опрацьованих і вражаючих робіт набереться чимало. Але й у міжсезоння у «Квітки» є сюрпризи. Наприклад планується почати створювати ексклюзивні вишиті сорочки для чоловіків. Як завжди у Олонічевої це не будуть просто вишиванки, це сучасний одяг з стилізованими вишитими елементами, народженими фантазією майстрині.
 
Магазин KVITKA Ірини Олонічевої

Домовитись про майстер-класи або відвідування шоу-руму можна за телефоном 0674309586.




Переглядів: 10004
Поширень: 12

Останні новини