На ярмарку вакансій вінничанам запропонували понад 500 вакансій

Сьогодні 29 січня 2019 року в Інформаційному центрі Вінницького міського центру зайнятості відбувся ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості.

Організатор заходу, Вінницький міський центр зайнятості, залучив до участі у ярмарку п'ятнадцять потужних підприємств міста. Це ПРАТ «Вінницький олійно-жировий комбінат», КП "Вінницяоблканал", ДП «Електричні системи», ТОВ «Файервуд», КП «Вінницька транспортна компанія», ТОВ «НВП «Аргон», ПП «Легіонер», ТОВ «Асток В», ТОВ "Вінницький комбінат хлібопродуктів № 2», ВД ПАТ «Укрпошта», ПАТ "Замостянські електричні мережі", ТОВ «Тех-Лайн», Вінницький об’єднаний міський військовий комісаріат, Військова частина 3028, ПРАТ ДУ Вінницька установа виконання покарань (№ 1). 

На день проведення ярмарку вакансій підприємства мали в своєму арсеналі понад 500 вакансій із заробітною платою від 5 до 12 тисяч гривень.

На ярмарку працював консультпункт з питань започаткування та підтримки власного бізнесу, професійного навчання та підвищення кваліфікації.  Бажаючі мали можливість пройти тестування і визначитись з вибором професії, ознайомитись з технікою самостійного пошуку роботи та правильного складання резюме.

Також у ярмарку взяли участь соціальні партнери служби зайнятості: Вінницький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, управління Держпраці у Вінницькій області, Вінницький міжрегіональний центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Поділля», Головне управління юстиції у Вінницькій області.

Кожен відвідувач отримав корисну інформацію за потребою.

А відвідали ярмарок понад 800 громадян міста та прилеглих до міста районів.

«Такі великі ярмарки вакансій та послуг служби зайнятості Вінницький міський центр зайнятості планує проводити раз на два місяці. Громадяни мають усвідомити: робота з гідною зарплатою є і в Україні. Головне бажання людини працювати», - зазначила директор Вінницького обласного центру зайнятості Галина Скоковська.




Переглядів: 4378
Поширень: 0

Останні новини