QR-оплата в транспорті рулить!

Поспішаємо поділитися першими досягненнями: лише за тиждень користування містянами нового способу оплати в транспорті за допомогою QR-коду Вінниця вийшла на 3-тє місце в рейтингу міст, де ця технологія впроваджена, поступившись лише Львову та Дніпру.

Нагадаємо, що ПриватБанк доєднався до транспортної реформи Вінниці, запропонувавши місту свою технологію оплати проїзду в транспорті за допомогою QR-кодів і додатка Privat24. Даний проект абсолютно безкоштовний для міста і дає пасажирам можливість сплачувати за проїзд в трамваях, тролейбусах та міських автобусах в декілька кліків.

За перші 7 днів жителі Вінниці здійснили більше ніж 13 500 оплат в транспорті по QR-кодах, - розказала Алла Яськова, керівник Напрямку платежів і переказів ВФ ПриватБанку. - І це тільки початок! Адже для того, щоб оплатити проїзд, достатньо мати з собою телефон зі встановленим на ньому додатком Privat24: ніяких пошуків дрібних грошей, контакту з банкнотами, які передаються з рук в руки (що в період сезонних захворювань може таїти в собі небезпеку), навіть не потрібно носити з собою гаманець. Аналогічний спосіб оплати працює у 22 містах України й далі буде більше”.

На сьогодні у Вінниці оплачувати послуги та товари можна в майже 300 торгових точках, в службі таксі LoveTaxi, а також  платити за комунальні послуги та за навчання в 5 вишах міста.



Переглядів: 2501
Поширень: 0

Останні новини