Команда «ОКС-ШВСМ» виграла чемпіонат України

З 25 по 27 січня відбувався фінальний тур чемпіонату України з індорхокею. Змагання проходили одночасно у двох містах.

Місця з 7-го по 12-е розігрувалися у Коростені (Житомирська область). А найкращі команди розігрували медалі у Літині. Чому не у Вінниці? Бо нашому обласному центрі бракує стандартного залу для індорхокею. Розмови про побудову сучасного спорткомплексу для ігрових видів спорту точаться роками, а «віз і нині там».

Центральним в турі був поєдинок між лідером «ОКС-ШВСМ» (тренер – Павло Мазур) і його найближчим переслідувачем «ШВСМ-Олімпією» (тренер – Микола Касянчук). Це вінницьке дербі завершилося із рахунком 2:2, що дало можливість цим командам посісти відповідно перше і друге місця. Окрім того, «ОКС-ШВСМ», який вчергове захистив чемпіонський титул, здобув путівку до Кубку європейських чемпіонів!

Бронзові нагороди виборов ще один колектив Вінницької області – «Олімпія-Авангард». Наступні місця посіли «ШВСМ-Старт» (Бердичівський район), «Барса» (Шостка) і збірна Черкаської області.

Були нагороджені найсильніші гравці чемпіонату України. Всі вони – вінничани! Кращим воротарем став Роман Блудов («ОКС-ШВСМ»), кращим нападником – Віталій Калінчук («ШВСМ-Олімпія»), кращим гравцем – Юрій Мороз («ОКС-ШВСМ»).



Переглядів: 3328
Поширень: 0

Останні новини