У Вінниці відбулась друга зустріч влади та бізнесу у форматі "ділових сніданків"

Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Вінниця – приваблива, цікава, ексклюзивна. Що ми можемо зробити, щоб наше місто саме так сприймали в Україні та світі, сьогодні міркували з представниками сфери гостинності. За дві години розмови обговорили різні ідеї - від розробки інтерактивного додатку про цікавинки міста до створення музею подільського скла.

У форматі «ділових сніданків» це вже друга зустріч з нашими партнерами з бізнесових кіл. І важливо, що у результаті такого живого спілкування ми обмінюємось думками та разом будуємо план дій. Адже промоція міста і розвиток туризму – це наш спільний напрямок роботи.

Нам потрібно наповнювати цю сферу змістом, а також «підтягувати» до європейських стандартів сервіс та інфраструктуру. Існують традиційні фестивалі та проекти, відкриваються нові заклади сфери гостинності, але цього замало. Тому торік прийняли Маркетингову стратегію Вінниці, яку буде втілювати новий департамент маркетингу міста і туризму.

Нам надзвичайно важливо, щоб туристам, які приїжджатимуть до Вінниці, було цікаво і комфортно. І щоб вони поїхали з міста з гарними емоціями та враженнями.

Тому будемо працювати, щоб у місті був сучасний міжнародний аеропорт - розпочнемо реконструкцію злітно-посадкової смуги. Разом будемо формувати ексклюзивну туристичну пропозицію – вінницьку, локальну, пов’язану з особливостями історії і культури. А також почнемо розвивати медичний, креативний, конференц-туризм та інші напрямки", - написав Сергій Моргунов.

Нагадаємо, перша зустріч у такому форматі відбулась на початку листопада. Тоді представники влади зустрічались із  представниками медичної сфери.




Переглядів: 5339
Поширень: 0

Останні новини