«Мій коханий - хокеїст». Вінничанки долучились до фотопроекту на підтримку місцевого хокею

Його презентують 20 лютого у «Льодовому клубі», йдеться на офіційному сайті Відділення Національного комітету України Вінницької області. Відвідувачам оригінальної фотовиставки радять взути ковзани. Адже експозиція розміщуватиметься прямо на льоду. Організатори кажуть: це допоможе краще зрозуміти хокеїстів.

Проект започаткували тому, що «Льодовий клуб», в якому тренується аматорська команда «Арсенал», власники збираються закрити. Обладнання ж перевезти до іншого міста. Підтримати своїх чоловіків у їхній пристрасті до хокею вирішили дружини спортсменів. «Арсеналівки» в автентичному українському одязі фотографувались разом зі своїми «сильними половинками».

«Проект «Мій коханий - хокеїст» об’єднав у собі підтримку люблячих дружин, адже саме кохані спортсменів виступили з даною ініціативою, любов до спорту та нашої історичної спадщини. З давніх-давен українки підтримували своїх чоловіків і надихали їх на вчинки. Сьогодні ми з дівчатами використали любов до традицій задля популяризації хокею серед містян, залучення молоді до спорту та активного відпочинку. Разом із хокеїстами, вболівальницями та професіональним фотографом ми працювали над створенням яскравих світлин, а головною цікавинкою фото, як на мене, стали українські національні костюми», - ділиться враженнями учасниця проекту Людмила Станіславенко.

 «Вінниця – місто креативних людей, які шукають нові підходи до розв’язання проблем. Кожен з нас повинен не лише берегти та поважати традиції, а й писати нові сторінки української історії, сповнені здобутками та перемогами!», - переконані організатори. 



Переглядів: 4200
Поширень: 2

Останні новини