Дві краще, ніж одна - акція від Еверест

Безперечно, дві послуги краще, ніж одна! У цьому вже переконалися абоненти, що підключилися до мережі ЕВЕРЕСТ™ за акційною пропозицією у січні*. Поспішайте приєднатися до користувачів стабільно швидкого Інтернету та кабельного телебачення.

Це й справді ідеальна пара: Інтернет з космічною швидкістю і неймовірно цікавий пакет кабельного телебачення всього за 130 грн/міс. впродовж 10 місяців.*

Для тих, хто обирає підключення однієї послуги:

кабельне телебачення за 60 грн/міс. впродовж 3 місяців; Інтернет за 100 грн/міс. впродовж 3 місяців.

* Акції «Дві краще, ніж одна», які діють з 01 лютого 2019 р. по 28 лютого 2019 р. згідно наказу № 1 ОД-Р від 25 січня 2019 р. та наказу № 1 ОД-Р від 25 січня 2019 р. Умови Акцій дійсні для фізичних осіб, які виявили бажання стати учасниками цих Акцій і виконують умови цього положення, та отримують можливість користуватись послугою Аналогове телебачення від ТОВ «ТРК «КАРМЕЛЬ» та Інтернет від торговельної марки «ЕВЕРЕСТ», «Акційна ціна» послуги Аналогове телебачення в розмірі: - 00 грн 30 коп. за перший розрахунковий період та в розмірі 50 грн 00 коп. з другого по десятий (абонентська плата згідно з чинним прейскурантом становить 90 грн за один розрахунковий період). «Акційна ціна» послуги Інтернет в розмірі: - ціна тарифного пакету «Нове Безмежжя» послуги доступу до мережі Інтернет в розмірі 00 грн 02 коп. за перший Розрахунковий період та в розмірі 80 грн з другого по десятий розрахунковий період включно (абонентська плата тарифного пакету «Нове Безмежжя» послуги доступу до мережі Інтернет згідно з чинним прейскурантом становить 167 грн за один розрахунковий період).



Переглядів: 4105
Поширень: 0

Останні новини