У Вінниці поліцейські затримали групу квартирних крадіїв

14 липня оперативники управління карного розшуку обласного главку спільно з колегами Лівобережного  відділення поліції затримали чотирьох зловмисників, які протягом року на території Вінниці та Вінницького району вчиняли квартирні крадіжки. Серед затриманих – 34-річна вінничанка. Її подільники – раніше судимі жителі Одеси.  У підозрюваних оперативники вилучили ювелірні вироби та гроші, які вони викрали з квартири  на вулиці Ватутіна.  

У Вінниці оперативники затримали злочинну групу, яка обкрадала квартири вінничан. Зловмисників поліцейські затримали в дворі багатоповерхівки після вчинення злочину. У автомобілі «Опель Вектра», на якому пересувались підозрювані, поліцейські  вилучили викрадені ювелірні прикраси, гроші, відмички, ключі, рукавиці, шприци з залишками наркотичної речовини.

Як розповів начальник Головного управляння Нацполіції Вінниччини Юрій Педос, затриманими виявилися троє жителів Одеси віком 41, 43, 54 років та 34-річна вінничанка. Усі чоловіки мають судимості за крадіжки, а один зараз перебуває під слідством за злочини, пов’язані з незаконним обігом зброї. Зловмисники пересувались на автомобілі з іноземною реєстрацією.

Попередньо встановлено, що затримані причетні до квартирних крадіжок у Вінниці та Вінницькому районі. У помешкання потерпілих вони потрапляли шляхом підбору ключа та забирали гроші та ювелірні вироби.

Наразі поліція перевіряє причетність затриманих до вчинення аналогічних злочинів на території Вінниці та інших регіонів.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). За такі злочини передбачено покарання до 6 років ув’язнення.

Зараз затримані знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.





Переглядів: 3082
Поширень: 2

Останні новини