Обласний театр ляльок «Золотий ключик» переїжджає до актової зали адміністративної будівлі «Книжка»

Про це повідомив перший заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Гижко під час щотижневої апаратної наради з керівниками структурних підрозділів обласної державної адміністрації, яка відбулась сьогодні, 16 липня, під керівництвом голови ОДА Валерія Коровія.

Під час наради Андрій Гижко поінформував присутніх про ключове рішення щодо розміщення лялькового театру. «Найбільш оптимальним рішенням щодо розміщення лялькового театру для колективу та відвідувачів є приміщення актової зали адмінбудівлі «Книжка», яке, свого часу, будувалося під кінолекторій. Загалом, планування зазначеного приміщення передбачало створення кіноконцертної зали. Тому на сьогодні розглядається питання про переміщення лялькового театру до великої актової зали», -зазначив Андрій Гижко.

За словами посадовця, у приміщенні актової зали є відповідне технічне забезпечення для озвучення вистав. Також передбачено наявність окремого входу до лялькового театру з лівої сторони адміністративної будівлі «Книжка». Крім цього, опрацьовано основні питання щодо прилеглих кабінетів, адже поруч знаходяться архівні кімнати Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області.

За словами Андрія Гижка, на сьогодні постає питання про розширення площ для розміщення архівних документів ГТУ юстиції у Вінницькій області. Це пов’язано із тим, що приміщення зазначеного архіву юстиції на 97% заповнене справами, серед яких наявні документи ще 30-х рр. ХХ ст. Так, на сьогодні керівництву архіву запропоновано частковий переїзд до приміщення ДКП «Вінницякіно» з умовою розширення площі для розміщення архівних документів шляхом проведення відповідних ремонтних робіт.




Переглядів: 5746
Поширень: 4

Останні новини