У 2018 році завершено термореновацію ще двох шкіл та двох дитячих садочків

Вже кілька років поспіль завдяки фінансовій децентралізації місто має можливість поступово покращувати умови навчання в дитячих навчальних закладах та підвищувати їх енергоефективність. Наразі повністю комплексно утеплена кожна четверта школа міста. Минулого року завершена термомодернізація будівель шкіл №33,5, дитсадків №4,17, реконструйовано покрівлі ЗОШ №36,8.

Ефект від утеплення очевидний, оскільки діти взимку перебувають в тепліших приміщеннях, а бюджет при цьому отримує економію коштів за рахунок зменшення споживання послуг із теплопостачання на опалення закладів. 

Взимку 2018-2019 року ефект від утеплення будівлі відчули учні та вчителі  школи № 33, по вулиці Василя Порика, в якій минулого року завершено комплексну термомодернізацію. У закладі утеплили дах, стіни, встановили нові енергозберігаючі вікна. Над оформленням оновленого фасаду попрацювали дизайнери. 

Провели термомодернізацію й школи №5, що по вулиці Богдана Ступки. Тут замінили покрівлю, утеплили фасад та цоколь, частково замінили дерев’яні вікна на металопластикові енергозберігаючі, додатково облаштували пандус.

Роботи з утеплення проходили й у садочку №17, що по вулиці Чумацькій. Тепер діткам набагато комфортніше у садочку, адже у будівлі зробили нову покрівлю, утеплили стіни, замінили вікна та двері. Такі ж роботи виконані й у ДНЗ №4.

Минулого року виконано реконструкцію покрівлі школи №36 у мікрорайоні Пирогове – стару шиферну покрівлю замінили на нову з металочерепиці. Загалом замінили понад 3000 кв. м перекриття. Також у 2018 році утеплили дах школи №8.

Роботи з термомодернізації навчальних закладів продовжаться в цьому році.



Переглядів: 2131
Поширень: 0

Останні новини