Час зустрітися: у Вінниці відбулася вечірка у форматі Speed Dating

Speed Dating або Швидкі побачення — креативний формат вечірок, де можна за зовсім нетривалий час знайти багато нових знайомих. 

А вже долю цих знайомств вирішувати вам: можливо з цього всього вийде гарна дружба, а можливо — дещо і більше. 

Саме таку вечірку з другом вирішила організувати студентка ВТЕІ КНТЕУ Даша Гончарук. Домовилася з молодіжним центром «Квадрат», розповсюдила інфу через соціальні мережі. Таким чином подарувала вінницькій молоді напередодні Дня закоханих можливість знайти нові знайомство, а якщо доля — то і кохання. 

Участь брали 24 вінничанина: 12 дівчат та 12 хлопців. Всім видаються спеціальні картки для нотаток зі списком учасників/учасниць протилежної статі. Кожна пара учасників та учасниць спілкується 5 хвилин. За сигналом хлопці пересідають за наступний столик. 

Таким чином приблизно за годину кожен учасник отримав близько 10 нових знайомств. Проте були й інші заохочення: за умовами вечірки, пара, яка складеться, отримує в подарунок безкоштовну вечерю в ресторані «RIVER CITY». Але якщо щасливчиків буде декілька, то їм необхідно буде закинути спільне селфі в інстаграм. Пара, яка набере найбільше лайків — отримає романтичну вечерю.

Сталося як гадалося: на вечірці співпало дві пари. Учасники виконали усі умови, запостили селфі та влаштували справжні перегони за лайками. Перемогла пара Павла та Іванни, вони назбирали цілих 619 лайків!



Переглядів: 4084
Поширень: 4

Останні новини