Любов без обмежень: як у Вінницькому пансіонаті для людей з інвалідністю та осіб похилого віку відзначили День Валентина

Справжнє свято любові та дружби для мешканців обласного пансіонату для людей з інвалідністю та осіб похилого віку влаштували працівники відділу соціально-психологічної та трудової реабілітації.

Тут, під романтичну музику, жителі пансіонату обмінювались подарунками та «валентинками», які робили власноруч. «У пансіонаті життя повноцінно вирує. Свята змінюються буднями, але почуття стають міцнішими, адже кохання приходить тихо у різному віці. У наших жителів є можливість будувати взаємини. А наше завдання створити сприятливе середовище для їх прояву та розвитку», - говорить директор пансіонату Сергій Якубовський.

За декілька годин свято переросло у танцювальну програму до Дня Святого Валентина. Під запальні мотиви не могли всидіти на місті ані молодь, ані ті, хто вже в похилому віці. «Ми щасливі, що маємо можливість відчути себе молодими у такому чуйному колективі. Сьогодні ми мали нагоду висловити свою симпатію та щирість почуттів, обмінятися подарунками, валентинками, на згадку сфотографуватися із найкращими друзями та коханими», - радіє мешканка пансіонату Ганна Миколаївна.

Для того, щоб цей день зафіксувати на фото – облаштували креативну фотозону у стилі «14 лютого». «Щиро дякуємо всім колегам за організацію свята та особливо нашій благодійниці Ірині Дідух за декорації для фотозони»,- з вдячністю говорить фахівець із соціальної роботи Леся Філоненко.

 



Переглядів: 4403
Поширень: 6

Останні новини