Мер Вінниці закликає інформувати про відсутність пандусів та понижених бордюрів

На сайті міської ради тестують новий сервіс, який дозволить  мешканцям Вінниці позначати на карті міста ділянки вулиць,  на яких відсутні пандуси або понижені бордюри, що викликають незручності у маломобільних верств населення та батьків з дитячими візочками. Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Покращити інфраструктурну доступність Вінниці спільними зусиллями! Запускаємо інтерактив, який дозволить вінничанам позначати на карті міста ділянки вулиць, що викликають незручності у маломобільних верств населення та батьків з дитячими візочками. Якщо, наприклад, немає пандусу чи пониженого бордюру. Це також буде у нагоді для тих вінничан, які користуються велосипедами. Задля цього розширюємо функціонал «Мапи звернень громадян», розміщеної на сайті міської ради.

Додатковий інформаційний шар відображатиме проблемні локації. Повідомляти про це можна буде з допомогою нового сервісу «Доступність вуличної мережі міста», заповнивши відповідну форму звернення на мапі. А відпрацьовувати дані будемо разом з громадською організацією «Гармонія», аби визначати пріоритетні завдання та оперативно і якісно реагувати.

Департамент інформаційних технологій зараз уже завершує тестування сервісу. На мапі можна буде також моніторити процес виконання робіт з усунення недоліків.

Упевнений, що така форма комунікації з мешканцями допоможе нам зробити наше місто ще комфортнішим", - написав С.Моргунов.




Переглядів: 2310
Поширень: 0

Останні новини