У Вінниці стартував перший Всеукраїнський Чемпіонат поліцейських з рукопашного бою

21 лютого у спортивному комплексі ГУНП у Вінницькій області відбулось урочисте відкриття Всеукраїнського Чемпіонату Нацполіції України з рукопашного бою. Впродовж двох днів 28 команд змагатимуться за звання найсильнішої серед поліцейських. Після завершення урочистостей розпочались відбіркові спаринги.    

У змаганнях беруть участь працівники поліції різних структурних підрозділів зі всієї країни, департаментів корпусу оперативно-раптової дії, патрульної поліції та поліції охорони.  

Чемпіонат, у якому беруть участь майже 200 поліцейських, відбувається за підтримки Федерації рукопашного бою України. Серед учасників є майстри спорту, переможці всеукраїнських та міжнародних змагань з різних видів боротьби та чемпіони Європи та Світу.  

Змагання відкрив начальник Головного управління Національної поліції Вінниччини Юрій Педос.

- Для мене велика честь, що перший історії Національної поліції України Чемпіонат з рукопашного бою відбувається на базі спортивного комплексу поліції Вінниччини, - говорить Юрій Педос. - Спортивний досвід учасників важливий не лише в розрізі спортивних досягнень, але й для роботи поліцейського, оскільки, забезпечивши особисту безпеку собі, ми можемо надати якісну допомогу людям. Учасникам змагань бажаю яскравих емоцій, цікавих боїв та перемог.   

З початком змагань спортсменів-поліцейських привітав ансамбль народного танцю «Квіти Поділля».  

Після урочистого відкриття Чемпіонату розпочалися відбіркові спаринги.

Суддівство Чемпіонату за кількістю набраних балів здійснює 15 суддів з різних областей України. Головний суддя – Володимир Торченюк.




Переглядів: 7022
Поширень: 0

Останні новини