Порція свіжих факапів від успішних: у Вінниці вкотре відбулася вечірка F*скUр Nights

22 лютого у креативному просторі «CHERDAK» відбулась яскрава і дуже цікава подія — вечірка у форматі F*скUр Nights. 

Це крутий захід для тих, хто хоче робити щось своє, проте боїться помилок. Адже тут про свої помилки розповідають успішні спікери, які попри все перешкоди досягли успіху у тій чи іншій сфері. 

Вечірки F*скUр Nights відбуваються під умовним девізом: «Без факапів не буває стартапів»!

Започаткували такий формат в Америці. F*скUр Nights — це цікавий тренінг у форматі вечірки, під час якого успішні та впливові люди міста чи країни діляться своїми невдачами, помилками, падіннями, фейлами та відвертими факапами, які були в їх кар’єрі та завдяки яким вони досягли успіху. 

Спікерами на F*сkUр Nights Vіnnytsіа Vol. IV були дуже цікаві та неординарні особистості. 

Соломія Вітвіцька, ведуча ТСН на каналі «1+1», куратор соціального мультімедійного проекту «Переможці», розповіла, як можна створити грандіозний масштабний проект без великої команди, як це, коли ти «лажаєш» на всю країну у прямому ефірі, коли повідомляєш мільйонам глядачів дуже важливу новину. А також поділилася історією про те, яким тернистим був її шлях на «Плюси». 

Олексій Філановський — співзасновник агенції Filberry, автор «Головної маркетингової книги». Розповів, як працював з такими брендами, як «Фокстрот», Prom, Bigl, Crafta, Prozorro, Kabanchik, «Хомка», «Снежная панда», Shake, Revo, Non Stop. Також Олексій був долучений до реалізації 15 річних маркетингових стратегій та більш ніж 125 рекламних кампаній. 

Про важливість прийняття рішень та розуміння того, чим ми керуємося, коли обираємо той чи інший шлях, розповів спікер MBA, TEDx, коучер, власник компанії EAZZY, ментор бізнес-інкубатора Radar Tech Костянтин Коптєлов. 

Про факапи на сцені, про участь у масштабних талант-шоу розповів скрипаль-віртуоз Олександр Божик, якому навіть факапи не завадили стати рекордсменом «Книги рекордів України» та побувати у більш ніж 30 країнах з 3 тисячами виступів. 

Євген Майданик став останнім спікером на F*сkUр Nights Vіnnytsіа Vol. IV. Євген — вінничанин, директор міського палацу мистецтв «Зоря», один із засновників Ліги українських клубів «Що? Де? Коли?» та Асоціації «КВН України», організатор конкурсу «Місс Вінниця» і ВІННІЦіАнського кінофестивалю. Саме про курйози на фестивалі, про переплутаних запрошених гостей розповідав Євген.




Переглядів: 2458
Поширень: 0

Останні новини