З початку нового року у двох багатоповерхівках замінили вікна на енергозберігаючі

У вінницьких багатоповерхівках в місцях загального користування продовжуються роботи по заміні старих вікон на металопластикові. Цього року уже встигли завершити роботи по вул. К. Коріатовичів, 149 (3-й під’їзд) та по вул. Хмельницьке шосе,  21 (всі під’їзди). 

У Вінниці продовжуються капітальні роботи в багатоповерхівках на умовах співфінансування: 70% коштів перераховується з міського бюджету, мешканці сплачують 30%. Минулого року за рахунок співфінансування було замінено вікна у 48 будинках у місцях загального користування.

«В цьому році ми продовжуємо таку роботу. За перші місяці замінили вікна в одному під’їзді по вул.К.Коріатовичів,149. В будинку по вул. Хмельницьке шосе,21 вікна були замінені за кошти міського бюджету, оскільки там створено ОСББ, і одним із видів конструктивного ремонту вони обрали заміну вікон у під’їздах. Загалом мешканці залучають бюджетні кошти для ремонту різних конструктивних елементів. Серед них ремонти дахів, інженерних мереж та міжпанельних стиків», – розповів директор департаменту житлового господарства Вінницької міської ради Роман Фруман.





Переглядів: 3241
Поширень: 0

Останні новини