ГО Вінниці запрошують долучитися до мережі організацій громадянського суспільства «Місто змістів»

Громадські організації запрошують долучитися до Мережі організацій громадянського суспільства «Місто змістів» (далі Мережа ОГС “Місто змістів”) та взяти участь в Установчих Зборах, які відбудуться 26 липня 2018 року о 16:00 в приміщенні Hub «Місто змістів» (вул. Пушкіна, 11)

Діяльність Мережі ОГС «Місто змістів» спрямована на розбудову і розвиток міста Вінниця, зокрема шляхом створення платформи Hub «Місто змістів», в рамках якої мешканці, представники міських співтовариств, організацій громадянського суспільства, Вінницької міської ради та бізнесу матимуть можливість дискутувати про місто, обмінюватися досвідом, долучатися до місцевих процесів прийняття рішень, генерувати ідеї, ініціювати проекти і отримувати підтримку у їх реалізації.

Мережа ОГС “Місто змістів” функціонуватиме як громадська спілка без статусу юридичної особи.

Для участі в Установчих Зборах необхідно до 23 липня 2018 року:

1. Зареєструвати організацію за посиланням

2. Надіслати річний звіт вашої організації на адресу hubteam2018@gmail.com. У разі відсутності готового звіту його можна зробити за зразком

3. Підготувати:

заяву про вступ до громадської спілки; документ (протокол, наказ тощо), що підтверджує рішення керівного органу організації щодо членства в Мережі та делегування представника/ці на участь в Установчих Зборах з правом голосу; копія свідоцтва про державну реєстрацію ОГС та Статут.

Оригінали вищезгаданих документів необхідно надати організаційному комітету під час реєстрації на Установчі Збори 26 липня 2018 року.

4. Ознайомитися з драфтом Статуту Громадської Спілки «Мережа організацій громадянського суспільства «Місто змістів» та до 23 липня 2018 року надати пропозиції та зауваження у формі коментарів до гугл-документу.

Звертаємо Вашу увагу, що організація може делегувати кандидата/ку до складу Координаційної ради Мережі ОГС “Місто змістів”, заповнивши до 23 липня 2018 року дану форму.

 



Переглядів: 4369
Поширень: 1

Останні новини