Весни яскраві барви - для пацієнток онкогематологічного відділення дитячої обласної лікарні та їхніх матусь

Особливий сеанс б’юті-терапії провели для дівчаток, яким стіни домівки замінили палати онкогематологічного відділення Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні.

Через важку хворобу маленькі вінничанки та їхні матусі вимушені святкувати 8 березня не дома з рідними, а під крапельницями та під наглядом медиків. Створити святковий настрій та допомогти пацієнтам й їхнім мамам відчути себе «королевами» в переддень міжнародного жіночого дня вирішили вінницькі волонтерки спільно з майстринями місцевого салону краси «Лакшмі». Над  яскравими образами вінничанок «чаклували» візажисти та перукарі.

«Дівчинка, кожна жінка завжди, а особливо навесні, прагне бути найкращою, найчарівнішою! Навіть, якщо обставини склались так, що вона змушена бути у лікарні. Сьогодні в онкогематологічному відділенні лікарні відбувся кінцевий день нашого весняного проекту. Нагородою для волонтерів були щасливі посмішки та блискучі очі маленьких пацієнтів. Дякуємо нашим весняним феям: Світлана Олексюк, Віка Слична, Тетяна Гончарук, Катерина Мархоцька, Віта Самсонюк, Лілія Павлика, Ірина Скржешевська», - розповіла у публікації організаторка проекту Тетяна Малиновська на своїй сторінці у Фейсбук.

І на останок сеансу краси від візажистів та перукарів, «кращим половинкам» людства влаштували професійну фотосесію.



Переглядів: 2151
Поширень: 0

Останні новини