Вінницьких підприємців-початківців запрошують до конкурсу стартапів

У 2019 році продовжується фінансова підтримка стартапів за рахунок коштів обласного бюджету. Конкурс бізнес-планів для підприємців початківців (стартапів) дає можливість через прозорі процедури отримати бюджетний грант та розпочати власну справу громадянами, реалізувавши власну бізнес-ідею і розширити бізнес.

У конкурсі бізнес-планів для підприємців-початківців можуть прийняти участь:

юридичні особи та фізичні особи-підприємці, які зареєстровані та здійснюють підприємницьку   діяльність у Вінницькій області не більше  двох років; громадяни України віком від 18 років, зареєстровані у Вінницькій області, які  мають  намір розпочати підприємницьку діяльність.

Конкурс проводиться в 3 етапи:

І етап Конкурсу - з 11 березня  по 19 квітня 2019 року проведення реєстрації он-лайн заявок Учасників Конкурсу. ІІ етап Конкурсу - з 22 квітня по 17 травня 2019 року проведення для учасників Конкурсу семінарів-консультацій з підготовки, написання та оформлення бізнес-планів та  прийом бізнес-планів на участь у Конкурсі. ІІІ етап Конкурсу - з 20 травня по 31 травня 2019 року проведення  засідання Конкурсної комісії та визначення  переможців.

Детальна інформація про конкурс бізнес-планів для підприємців-початківців та умови участі у ньому розміщені  на сайті облдержадміністрації www.vin.gov.ua у розділі  «Новини та оголошення/ Оголошення» та на сайті Виконавчого адміністратора  конкурсу stina.org.ua

Виконавчий адміністратор  конкурсу: Громадська  організація «Вінницька обласна організація «Спілка підприємців «Стіна».   

Контактна особа – Печалін Олександр Валентинович,

тел. (063) 778-16-16,  e-mail: stina.org@gmail.com.



Переглядів: 3420
Поширень: 1

Останні новини