У Вінниці відбудеться польсько-український проект Startup Bridge

21 березня 2019 року у Вінниці відбудеться мітап польсько-українського проекту Startup Bridge. Захід пройде в креативному просторі KVADRAT (вул. Театральна, 15), початок о 17:00.

Startup Bridge – це унікальний польсько-український проект, місія якого – сприяти зближенню інноваційних екосистем Польщі та України. Проект покликаний показати українським стартапам широкі можливості, які дає співпраця з ЄС, венчурними фондами і корпораціями, а також навчити трансформувати інноваційні ідеї в робочий бізнес.

Команди, які беруть участь в проекті, отримують:

знання про технологічні екосистеми України та Польщі, практичний досвід презентації, базові навички розбудови бізнесу; унікальну можливість зустрітися і представити свою ідею європейським венчурним фондам і корпораціям; участь у щорічній конференції Kyiv Tech Hub, де ви будете сидіти за одним столом з найактивнішими європейськими венчурними фондами; можливість взяти участь в Tech Tour до Польщі; шанс отримати інвестиції до 1 млн. доларів.

Запрошуємо стартапи та технологічні команди з Вінницької та сусідніх областей, які мають проекти на стадіях pre seed, seed, early stage. Збір заявок триває до 15 березня.

Щоб взяти участь в проекті, перейдіть за посиланням. Ознайомтесь з умовами і надайте презентацію вашої ідеї англійською мовою (формат PDF), за наявності – відео-презентацію.



Переглядів: 2317
Поширень: 0

Останні новини