У суботу у Вінниці відбудеться Міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств

16 березня о 19:00 у спорткомплексі «Нокаут» розпочнеться Міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств «Road to WWFC». Загалом в рамках спортивного вечора має відбутися 10 поєдинків. Планується участь п’ятьох вінницьких бійців. Їхніми суперниками будуть представники інших областей України (Черкаси, Київ, Чернівці, Полтава, Житомир, Вінниця, Дніпро), Молдови і Білорусі.

Турнір організовують Ліга WWFC і обласний осередок Української організації змішаних бойових мистецтв (UFMMA). 

«Вже втретє Вінниця приймає міжнародний турнір серії «Road to WWFC». Загалом це дев’ятнадцятий турнір. Запрошуємо всіх любителів спорту відвідати цей захід. Турнір відбувається за підтримки міського голови Сергія Моргунова. За його сприяння досить високими темпами розвивається напрямок змішаних єдиноборств у нашому місті. Міський голова цікавиться розвитком спорту в місті і ми маємо постійну підтримку з його боку. Вечір спорту передбачає десять поєдинків, з них – три міжнародних за участю спортсменів з Молдови, Білорусі. Три поєдинки будуть любительські, які дадуть можливість вихованцям наших місцевих федерацій проявити себе, виступити на високому рівні», – каже депутат Вінницької міської ради, представник Ліги WWFC у Вінницькій області Вадим Кудіяров.

Також Вадим Кудіяров зазначив, що основний поєдинок буде у ваговій категорії 93 кілограми, де буде розіграний пояс «Road to WWFC». За нього боротиметься вінничанин Ігор Гунько, який є заслуженим майстром спорту України. Він змагатиметься з спортсменом з міста Житомир. 

Переможець цього бою буде претендентом на боротьбу за пояс чемпіону світу в рамках WWFC. Участь в серії «Road to WWFC» допомагає зробити спортивну професійну кар’єру. У таких змаганнях виступають представники різних видів спорту. У вінницькому турнірі візьмуть участь майстри спорту міжнародного класу і майстри спорту із різних видів єдиноборств: ушу-саньда, годзюрю-карате, змішаних єдиноборств, фрі-файту. 




Переглядів: 3812
Поширень: 0

Останні новини