Для вінничан, які шукають роботу: в «Вінницязеленбуді» озвучили перелік вільних вакансій

14 березня 2019 року відбувся День відкритих дверей на МКП «Вінницязеленбуд». З метою якісного і швидкого укомплектування вакансій фахівці центру зайнятості запросили на захід більше тридцяти шукачів роботи, які зацікавилися можливістю працевлаштування у сфері благоустрою.

Оксана Чорна, завідувач сектору рекрутингу Вінницького міського центру зайнятості ознайомила присутніх з рекрутинговими підходами у роботі центру зайнятості і надала інформацію про вакансії, які є затребуваними на підприємстві.

Ігор Любовський, керівник МКП «Вінницязеленбуд» розповів про основну діяльність підприємства.

«Плани у нас амбітні! Колектив дружний і працьовитий, тому радо зустрінемо і підтримаємо нових працівників», - звернувся до присутніх керівник та окреслив найближчі перспективи розвитку установи.

Інспектор з кадрів Людмила Антонець розповіла про історію підприємства, надала детальну інформацію про вакансії у різних підрозділах міста, умови роботи, вимоги до майбутніх працівників, рівень заробітної плати, та провела конструктивну співбесіду з претендентами на відповідні вакансії.

МКП «Вінницязеленбуд» має потребу в укомплектуванні таких вакансій:

робітник зеленого будівництва, двірник, прибиральник службових приміщень, тракторист, робітник з догляду за тваринами, касир квитковий, оператор пульта керування.

Середній рівень заробітної плати на підприємстві становить 7 тисяч гривень.

Під час заходу учасники активно спілкувалися із роботодавцем, отримали відповіді на усі питання. За результатами зустрічі троє шукачів роботи виявили бажання працевлаштуватися на постійні робочі місця, один претендент – на роботи тимчасового характеру.



Переглядів: 3298
Поширень: 0

Останні новини