У Вінниці відбувся дитячий показ мод Kids Fashion Show

17 березня у СК «Нокаут» відбулося справжнє свято дитячої краси та моди — Kids Fashion Show. Показ мод зібрав дизайнерів з усієї країни. 

У модному шоу презентували свої колекції вінничани-дизайнери Олександр Очеретний, Катерина Лукашик, Світлана Теренчук, CARPOVA, бренди Utmost, Party Kids та Mayoral, представником якого є модний бутік «KidStar». 

Також до створення шоу долучились дизайнери з України та сусідніх країн — польський бренд Coccodrillo, представником якого є дитячий модний бутік «RoyalKid», гості зі столиці — бренди H.N.A_dress, Ferlioni, Like my mom, Leggero Pennino та Little Baby, а також одеський бренд CandyKid та харківський бренд VivaVictoria. 

Крім знайомства з останніми трендами світу дитячої моди, гості заходу мали можливість придбати одяг, який їм сподобається, а також поспілкуватися з дизайнерами особисто. 

Захід відбувається вже вчетверте, спеціально для цього у «Нокауті» створили подіум довжиною близько 20 метрів, яким дефілювали маленькі моделі. Варто зазначити, що цього року шоу вийшло на всеукраїнський рівень і участь у показі брали діти з усіх куточків країни. Для цього вони пройшли спеціальний онлайн-кастинг. 

До Вінниці завітали маленькі моделі з Києва, Одеси, Хмельницького, Миколаєва, Черкас, Запоріжжя, Дніпра та Вінницької області. Всього в показі брали участь 125 дітей. 

Тематика цьогорічного показу була не менш оригінальної — організатори обрали тему джунглів, яка є актуальную як в сфері моди, так і серед дітлахів. Тому майданчик був облаштований відповідними екзотичними декораціями, які створювали атмосферу тропіків. 

Ведучий показу — популярний актор, ведучий, гуморист Олександр Теренчук, розважав гостей упродовж усього показу.



Переглядів: 6698
Поширень: 18

Останні новини