На Вінниччині безробітних залучають до впорядкування узбіччя доріг

Безробітні Шаргородського району залучаються до впорядкування придорожніх смуг та узбіч.

Ще у грудні 2018 року Розпорядженням Шаргородської районної адміністрації був затверджений Перелік видів громадських та інших робіт тимчасового характеру.

Відповідно до цього Переліку Шаргородська районна філія в березні 2019 року уклала договір з філією «Жмеринський райавтодор» ДП «Вінницький облавтодор». З приходом весни розпочались роботи по прибиранню придорожніх смуг та узбіч. До виконання таких робіт активно залучають безробітних, які зареєстровані у Шаргородській районній філії Вінницького ОЦЗ.

Безробітні мають можливість одночасно з допомогою по безробіттю отримувати також і додатковий офіційний заробіток у вигляді заробітної плати за фактично виконану роботу, який зараховується до страхового стажу.

Фінансування громадських робіт передбачено коштами районного бюджету в сумі 30 тисяч гривень. В період з 12 по 22 березня 2019 року на виконання таких робіт вже направлені 10 безробітних громадян. Співпраця служби зайнятості з філією «Жмеринський райавтодор» ДП «Вінницький облавтодор» продовжується.



Переглядів: 1808
Поширень: 0

Останні новини